Over CarNed

Ons team maakt dagelijks autoliefhebbers blij met het “als nieuw” gevoel. Dat doen wij al sinds 1993 en nog steeds met dezelfde passie voor uw auto.

Onze ervaring

In opdracht van autobedrijven worden in onze werkplaatsen jaarlijks meer dan 6.500 nieuwe en gebruikte voertuigen in showroomstaat afgeleverd door onze ervaren medewerkers. Deze ervaring delen wij natuurlijk ook graag met de particuliere autobezitter.

Onze werkzaamheden

Het tot in detail polijsten van het lakwerk, een intensieve interieur reiniging of een complete make-over van uw auto. Onze vakmensen staan voor u klaar. Wij hebben ons daarnaast gespecialiseerd in het aanbrengen van keramische (glas)coatings en laksealants op alle merken en typen auto’s, ongeacht de leeftijd.

Onze kwaliteit

CarNed werkt alleen met zorgvuldig gekozen A-merk producten en gereedschappen zoals Labocosmetica, MaFra en Rupes. Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid. Door regelmatige trainingen blijft onze kennis altijd up-to-date.

CarNed is lid van de vereniging “Approved detailer”. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw auto? Bel, mail of app ons gerust.

Onze shop

Zelf aan de slag? In onze webshop vindt u een selectie van professionele onderhouds- en verzorgingsproducten. Zo kunt u ook zelf uw auto stralend houden. Voor advies over het gebruik, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.